3D ontwerpen

U wilt uw berging , wasplaats , living , keuken , dressing , zolder , etc inrichten. Dan kan u bij ons terecht.

Samen met uw ideeƫn en onze adviezen maken wij een eerste gratis 3D basisontwerp van de ruimte zodoende u het resultaat fotorealistisch kan aanschouwen. Vanuit dit eerste basisontwerp wordt er een overzichtelijke offerte opgesteld voor het uitvoeren van het ontwerp.

Na akkoord van de offerte wordt het ontwerp verder uitgewerkt tot deze volledig naar uw wens is. Na het ontwerp worden er verdere afspraken gemaakt rond materiaalkeuze en uitvoeringsplanning.

U wilt zelf aan de slag , geen probleem. Het basisontwerp wordt verder uitgewerkt naar uw wens. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp kan u het fotorealistisch ontwerp ontvangen samen met de nodige uitvoeringsplannen.

2D ontwerpen

U wilt een overdekt terras , carport , tuinberging , etc maar hebt niet de expertise om de start te maken.
VTkamerontwerp kan u op weg helpen.

Wij maken uitvoeringstekeningen van uw project met de nodige details en bemating zodoende u van start kan gaan. Stuklijsten worden opgesteld waardoor u een overzicht heeft van welke materialen u nodig heeft voor de uitvoering van uw project.

VTkamerontwerp kan ook uw partner zijn met de uitvoering van deze projecten.

Realiseren

Onze ontwerpen komen tot leven in ons kantoor te Mol. Meubelen en maatkasten worden in eigen atelier vervaardigd met oog voor detail. Deze worden vooraf geassembleerd om een fijne afwerking te garanderen.

Afhankelijk van het project wordt er zoveel mogelijk voorbereid in eigen atelier om de montagetijden en uitvoeringswerken op locatie te beperken.

Indien de expertise buiten ons vakgebied valt zorgen wij voor de nodige onderaanneming welke elk in hun vakgebied thuis zijn.

De coƶrdinatie gebeurt onder de vleugels van VTkamerontwerp zodat wij uw aanspreekpunt zijn voor de uitvoering van uw project.