Wat we doen

Roomdivider - nieuw - Balen

Dit ruim appartement, met loft-gevoel, miste een ontvangstruimte. De grote open ruimte zorgt voor een zeer gezellige en ruime woonkamer, maar beperkt de mogelijkheden om er kasten te plaatsen.

Door het plaatsen van een roomdivider kwam VTkamerontwerp tegemoet aan de vraag om zowel een aparte ontvangstruimte als extra opbergmogelijkheden te voorzien.  Door de roomdivider werden de ontvangstruimte en leefruimte van elkaar gescheiden, zonder afbreuk te doen aan het ruimtelijk en open gevoel.

De ontvangstruimte werd voorzien van hoge maatkasten, met plaats voor jassen en schoenen. De roomdivider - uitgewerkt met lage, greeploze dressoirkasten - biedt extra opbergruimte.

Voor de afwerking werd er rekening gehouden met de bestaande vloer en de kleur van de muren.  Op die manier vormen de maatkasten een mooi geheel met de rest van de ruimte.  Deze, relatief kleine, ingreep gaf dit interieur toch een stevige boost.