Wat we doen

berging - renovatie - Mol

Dit project startte aanvankelijk met de renovatie van de berging.  Op vraag van de klant werden echter ook enkele bijkomende werken uitgevoerd; wat quasi resulteerde in een totaalproject van de volledige benedenverdieping.

De klant wou vooral een praktische, maar ook een mooie berging mét sanitaire voorzieningen.  VTkamerontwerp zorgde voor een kast, waarin zowel de wasmachine als de droogkast geplaatst werden.  We voorzagen ook een opbergruimte voor de strijkplank.  Verder werden in de berging een inloopdouche, nieuw toilet en een strak aanrecht met lavabo geplaatst.  In de aanpalende gang plaatsten we een nieuwe lambrisering.  Zowel het sanitair als de elektriciteit werden door ons aangepast.  VTkamerontwerp stond ook in voor de nodige bezettings- en schilderwerken.

Tot slot werd de volledige benedenverdieping voorzien van een nieuwe vloer, ingewerkte matten aan de voor- en achterdeur, nieuwe radiatoren én verlichtingsarmaturen.   

Wat dus startte met de renovatie van de berging werd een totaalproject van de benedenverdieping, met als sluitstuk een op maatgemaakte hondenbench voor hun geliefde viervoeter.