Wat we doen

Design

Op basis van uw wensen en verwachtingen – en uiteraard rekening houdend met de mogelijkheden - leggen wij u een mooi en gedetailleerd ontwerp voor. 

Ons ontwerp wordt eveneens vertaald naar een duidelijke en realistische 3D-weergave.  Dit ontwerp geeft u een idee van hoe de ruimte, maatkast, dressing, … er - na uitvoering - effectief zal uitzien.  Je weet dus perfect wat je kan verwachten.


Create

VTkamerontwerp maakt een ontwerp op maat, met de grootste zorg en aandacht voor detail en kwaliteit. Hierbij geven wij uiteraard ook advies over de juiste materiaalkeuze, kleur en - indien u wenst - ook over de verlichting.

Onze vakmensen vertalen uw ontwerp naar een volledige en kwalitatieve uitvoering.

Decorate

Een ruimte is pas klaar met de juiste inrichting. Wij adviseren met kleur en materiaalkeuze.

De bijpassende sfeer creëren met de juiste verlichting. Ook hier kan u rekenen op ons advies.

Wat we doen

Interieur op maat
van "ontwerp" tot "realisatie"

Wilt u uw berging, badkamer, wasplaats, living, keuken, dressing, zolder, … (her)inrichten of aanpassen/veranderen? Dan kunnen wij u zeker helpen.

Wij staan garant voor hoogwaardig maatwerk en zijn ervan overtuigd dat wij voor u het verschil kunnen maken.
We starten steeds met een gesprek met u; waarin we luisteren naar uw wensen, verwachtingen of ideeën.  Dit vormt het uitgangspunt voor ons advies en resulteert in een 3D-basisontwerp.  Deze 3D-weergave geeft u een realistisch beeld én is vergezeld van een overzichtelijke en gedetailleerde offerte.  Beiden worden aan u voorgelegd, overlopen en besproken.  Aanpassingen zijn uiteraard steeds bespreekbaar.

Wanneer het ontwerp aan uw wensen voldoet, gaan wij over tot de uitvoering ervan.  Om een vlotte uitvoering op locatie te bekomen én de montagetijden ter plaatse te beperken, wordt uw interieur vooraf - door onze vakmensen - geassembleerd in ons atelier in Mol.

Indien uw project dit vereist, werken wij samen met onze vertrouwde onderaannemers en externe partners.   Ook dan blijft VTkamerontwerp uw aanspreekpunt en staan wij garant voor een correcte en kwaliteitsvolle uitvoering van de werken.  

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op. Tot snel!

Wat kunnen wij voor u betekenen?